Samsung Galaxy Note 9 va avea senzor de amprentă sub display

15 окт. 2017, 13:00
1227

iPhone X de la Apple, care a fost anunțat oficial de o lună de zile, dar va ajunge pe piață abia peste încă o lună de zile, ar fi trebuit, potrivit zvonurilor, să se lanseze cu un senzor de amprentă integrat în display. Dar, pentru că Apple nu a reușit să ridice tehnologia la standardele sale la timp pentru lansare, iPhone X are doar FaceID.

Astfel, în loc să avem ”primul smartphone cu senzor de amprentă încorporat în display este lansat de Apple”, acesta va fi, așa cum ne așteptăm, de Samsung, care tatonează această idee deja de ceva vreme. În luna august, au existat o serie de zvonuri potrivit cărora Galaxy S9 nu va avea un senzor de amprentă încorporat sub display, iar asta pentru că Qualcomm nu are pregătită tehnologia pentru procesorul lor până în vara anului 2018.

Raportele din ultima perioadă susțin faptul că phablet-ul Galaxy Note 9, pe care Samsung îl va lansa toamna viitoare, va avea încorporat senzor de amprentă sub display. Informația este susținută inclusiv de un analist KGI Securiries care este familiarizat cu lanțul de aprovizionare din Asia.

Dacă această informație se dovedește a fi reală, se pare că utilizatorii vor scăpa de senzorul de amprentă încorporat total neinspirat de Samsung pe spatele dispozitivelor mobile high-end, imediat lângă modulul de cameră. Plasarea senzorului de amprentă pe spatele telefoanelor Galaxy S8 și S8 Plus, respectiv pe Note 8, a fost intens criticată de utilizatori, de presă, specialiști, dar și de competiție.

Ce părere ai despre această nouă tehnologie? Preferi un senzor de amprentă cu buton dedicat, integrat pe spatele telefonului sau ai dori să optezi pentru versiunea integrată sub display?

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: noobz-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!