Samsung încă nu renunță la telefoanele cu clapetă

11 мая 2017, 09:00
545

Deși par că nu mai au loc pe piață, fiind modelele care erau populare înaintea erei smartphone, telefoanele cu clapetă încă se mai bucură de ceva popularitate pe piețele asiatice și din acest motiv Samsung încă nu renunță la lansarea astfel de telefoane.

Se pare că Samsung va lansa pentru piața coreeană două noi modele de telefoane cu clapetă. Unul dintre ele va fi urmașul modelului Galaxy Folder lansat în vara anului 2015. Cel de al doilea nu se știe cum va fi denumit, dar deocamdată poartă numele de serie SM-W2017 și a primit certificare din partea Wireless Power Consortium, ceea ce înseamnă că va dispune de încărcare wireless.

Acest model va fi unul care va veni cu specificații destul de bune și cu tehnologii care se găsesc și pe smartphone-urile de top ale companiei sud-coreene, cu excepția procesorului. Așadar, telefonul urmează să aibă două ecrane OLED de 4,2 inci, procesor Snapdragon 430, cantitatea de RAM nu este cunoscută, 64 GB spațiu de stocare intern, baterie de 2.300 mAh, senzor de amprentă, încărcare wireless și va fi rezistent la apă și praf.

Telefonul va avea două camere, una cu senzor de 12 MP și una de 5 MP și va compatibil cu serviciul Samsung Pay. Totodată va fi protejat de Samsung Knox. Practic va fi un smartphone cu clapetă.

În același timp, presa coreeană mai notează că, Samsung pregătește și lansarea modelului Galaxy Folder 2, urmașul telefonului lansat în iulie 2015, lansare care va avea loc în a doua parte a acestui an.

Despre Folder 2 se știe doar că va avea ecrane de 3,8 inci, procesoare Snapdragon 425 și baterii de 1950 mAh. Acesta a primit de curând certificare pentru a spectrul GSM și ar putea fi vândut la un preț între 200.000 și 300.000 de woni (175-260 de dolari).

Despre modelul cu încărcare wireless nu se știe nimic de prețuri, dar în mod evident va fi mult mai scump, beneficiind de dotări superioare.

Smartphone-uri Samsung in catalogul Price.md

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!