Samsung Z4 prezentat oficial – ce aduce noul telefon cu sistem de operare Tizen 3.0

15 мая 2017, 11:00
534

Samsung a prezentat oficial noul său telefon care rulează pe cea mai nouă versiune a propriului sistem de operare Tizen OS.

Din punct de vedere al specificațiilor, Samsung Z4 pare a fi unul model foarte modest. Acesta vine cu un ecran de 4,5 inci, cu rezoluție WVGA (480×800), procesor quad-core, tactat la 1,5 GHz și 1 GB memorie RAM. În mod ciudat, Samsung nu a specificat și cât de mare este spațiu de stocare intern.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală și una frontală, ambele cu senzori de 5 MP. Telefonul mai este dotat cu o baterie de 2.050 mAh, este dual-SIM, compatibil cu rețelele LTE și rulează, după cum spuneam noul sistem de operare de la Samsung, Tizen 3.0.

Nu pare deloc un telefon care să încânte. Nu aș putea spune ce urmăresc cei de la Samsung să obțină cu acest model. Poate, doar să atragă cât mai mulți dezvoltatori de aplicații să adere la ecosistemul Tizen.

Compania a anunțat că telefonul va fi lansat în doar câteva țări, menționând că India va fi prima țară care va primii noile telefoane.

Totodată, Samsung a mai spus că telefoanele vor fi aduse și la evenimentul Tizen Developer Conference, ce va avea loc în zilele de 16 și 17 mai în SUA.

Smartphone-uri Samsung in catalogul Price.md

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная