Sharp a lansat Aquos S2 – dotări de clasă medie, design premium

10 авг. 2017, 11:00
593

Japonezii de la Sharp au lansat oficial noul Aquos S2, un telefon despre care s-a vorbit foarte mult, pentru că se specula că va avea un display asemănător cu cel de pe Essential PH-1.

Ei bine, design-ul este destul de asemănător. Display-ul merge până în partea superioară a telefonului, rama este însă destul de vizibilă pe toate părțile, dar păstrează decupajul din jurul camerei ca și pe Essential PH1, iar în partea de jos este destul de mult loc cât să încapă logo-ul Sharp și un senzor de amprentă. Cel puțin din imagini ne dă impresia unui telefon arătos, cu un design premium. Totuși, nu este la fel de spectaculos precum ne arătau unele randări anterioare.

Cât despre specificații, ele se încadrează mai degrabă pe segmentul mid-range. Aquos S2 este dotat cu un ecran de 5,5 inci, cu rezoluție Full HD+ (2040×1080 pixeli).

Telefonul vine în două variante de echipare, procesor, RAM, stocare internă și baterie: una cu platformă Snapdragon 630, 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare intern și baterie de 2930 mAh, iar cealaltă cu ceva mai puternica versiune Snapdragon 660, 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare intern. Ambele versiuni pun la dispoziție și un slot pentru card microSD de până la 128 GB.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală formată din doi senzori de 12 MP și 8 MP, în timp ce în față găsim o cameră pentru selfie-uri de 8 MP.

Sharp Aquos S2 vine cu Android 7.1.1 Nougat la bord și are senzor de amprentă pe panoul frontal, sub logo-ul Sharp.

Referitor la prețuri, versiunea cu SD630 și 4 GB de RAM va avea un preț de aproximativ 370 de dolari, iar cea cu SD660 și 6 GB de RAM va costa în jur de 520 de dolari. Acestea sunt prețurile pentru piața chineză, unde vor fi disponibile la precomandă începând cu 14 august. Din păcate, nu există informații clare dacă va fi lansat și în alte țări.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная