Sharp ar putea lansa pe 17 iulie două telefoane cu ecrane ”full screen”

01 июл. 2017, 16:00
430

Moda telefoanelor dotate cu ecrane care să acopere cât mai mult din panoul frontal este în plină ascensiune. Avem deja foarte multe modele de telefoane, iar japonezii de la Sharp se pregătesc să intre și ei în horă.

Compania deținută acum de taiwanezii de la Foxconn, ar putea lansa modelele FS8016 și FS8010 pe data de 17 iulie, iar ambele telefoane vor avea ecrane ”full screen”. Adică vor acoperi în întregime partea frontală a telefonului, iar marginile sunt aproape inexistente.

Ecranele celor două telefoane vor oferi o rezoluție de 2040 x 1080, un format neobișnuit, dar vorbim de un tip nou de display-uri.

Referitor la restul specificațiilor, ambele modele se prezintă ca fiind telefoane de clasă medie, fiind echipate cu procesoare Snapdragon 630 (FS8010) și Snapdragon 660 (FS8016), dezvoltate de Qualcomm pentru acest segment de telefoane.

Ambele telefoane ar urma să ar urma să fie dotate cu 4 GB memorie RAM, 64 GB memorie RAM și vor dispune de slot petnru card microSD. Cele două telefoane ar urma să aibă aceeași componentă foto, cu o cameră principală de 12 MP și una frontală de 8 MP. Ambele sunt așptate să ruleze Android 7.1.1 Nougat.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!