Sony a prezentat oficial noile telefone Xperia XZ1, XZ1 Compact și XA1 Plus

01 сент. 2017, 09:00
503

Sony a prezentat, așa cum era de așteptat, trei noi smartphone-uri, modelele Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact și Xperia XA1 Plus în gama de mijloc. Dacă despre primele două s-a vorbit foarte multe numele XA1 Plus a fost o oarecare surpriză, pentru că vorbea de un model Xperia X1.

În fine, așa cum s-a zvonit, Sony a venit cu trei smartphone-uri la IFA Berlin 2017.

Xperia XZ1 încorporează o serie de caracteristici premium prin utilizarea tehnologiilor avansate Sony, inclusiv cel mai recent sistem cameră foto Motion Eye, cu afișaj Full HD HDR de 5,2 inci și Hi-Res Audio.

O nouă caracteristică revoluționară este 3D Creator, soluția in-house unică a Sony Mobile pentru scanarea rapidă și ușoară a obiectelor 3D. Există multe variante prin care utilizatorii se pot bucura de funcționalitatea 3D Creator, cum ar fi crearea unui avatar în opțiunile de efecte AR ale aparatului foto, setarea unei imagini de fundal live, partajarea unui autocolant 3D pe social media cu prietenii sau trimiterea către o imprimantă 3D pentru a obține un suvenir memorabil.

Xperia XZ1 Compact integrează puterea Xperia într-o formă compactă, cu un display de 4,6″ și caracteristici premium, inclusiv camera Motion Eye, Hi-Res Audio, 3D Creator inovator și, de asemenea, dispune de o nouă cameră frontală superangulară care extinde câmpul vizual la 120 de grade.

Atât Xperia XZ1 cât și Xperia XZ1 Compact beneficiază de cele mai recente platforme Mobile Qualcomm Snapdragon 835 pentru conexiuni de Internet de mare viteză, care oferă un plus de viteză și eficiență.

Noul Xperia XA1 Plus dispune de o cameră principală de 23 MP, ecran de 5,5 inci Full HD și performanță audio impresionantă. În plus, bateria nu se va descărca complet pe toată durata zilei datorită capacității mari, de 3.430 mAh.

Potrivit unui comunicat al celor de la Sony România, disponibilitatea va diferi în funcție de țară sau regiuni, dar nu a oferit detalii legate de data exactă lansarea în magazine sau prețuri.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!