Sony a prezentat oficial și modelul de buget Xperia L2

09 янв. 2018, 11:00
527

Sony a anunțat oficial și cel de al treilea model de smartphone cu care va încerca să atragă atenția la CES 2018 în zilele următoare, și anume modelul de buget Xperia L2.

Telefonul dispune de un display de 5,5 inci cu rezoluție HD, iar la interior ascunde o platformă MediaTek, cu procesor quad-core, tactat la 1,5GHz și procesor grafic Mali-T720. Xperia L2 oferă 3GB memorie RAM și 32GB spațiu de stocare intern, iar telefonul dispune și de slot pentru card microSD de până la 256GB.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală cu senzor de 13MP, iar în partea din față regăsim o cameră pentru selfie-uri cu senzor de 8MP.

Telefonul oferă suport dual-SIM, senzor de amprentă, este alimentat de o baterie de 3.200mAh, destul de generoasă ținând cont de setul de specificații, și va fi livrat cu Android 7.1.1 Nougat.

La fel ca și în cazul modelelor Xperia XA2 și XA2 Ultra compania nu a precizat prețurile, dar a spus că noul Xperia L2 va fi disponibil în trei variante de culoare – negru, auriu și roz și va ajunge în magazine spre finalul lunii ianuarie, deci, ceva mai devreme decât frații săi din clasa mid-range.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!