Varianta 3G a lui Nokia 3310 (2017) debutează oficial

28 сент. 2017, 15:00
609

Un lucru ce nu ne-a plăcut deloc la Nokia 3310 (2017) a fost faptul că sosea doar cu suport pentru conectivitate 2G, un standard la care operatorii vor renunța pe viitor. Nemulțumirea publicului a ajuns și auzul finlandezilor de la HMD Global care astăzi anunță în sfârșit lansarea unui model cu suport 3G, unul care pentru început va sosi doar pe piața din Australia, urmând ca pe viitor să fie vândut și în alte regiuni.

Pe lângă noutatea la nivel de conectivitate, această ediție actualizată aduce și schimbări la capitolul look. De această dată sunt oferite 4 variante de culoare (Galben, Roșu, Albastru, Negru), toate din listă fiind de tip mat. Și tastatura nu tocmai ergonomică de pe primul model Nokia 3310 (2017) a fost modificată pentru o experiență de typing mai plăcută și după cum se observă, butoanele sunt acum argintii.

Datorită noului standard 3G oferit aici, autonomia bateriei are ceva de suferit, durata de convorbiri ajungând la 6.5 ore și autonomia în standby la 27 zile. Prețul acestei variante noi este de 69 euro și aceasta ajunge la vânzare de la mijlocul lunii viitoare în Australia. 

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobilissimo-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!