Vreți un iPhone X placat cu aur și pietre prețioase?

23 окт. 2017, 11:00
612

iPhone X este oricum un telefon scump, dar asta nu împiedică firmele care produc variante de lux pentru diverse telefoane să le facă și mai scumpă folosindu-se de materiale prețioase sau semiprețioase.

Finlandezii de la Legend au creat deja mai multe variante de iPhone X placate cu aur, încrustate cu pietre prețioase, unele cu piele de crocodil, cu logo-uri făcute din sidef, gravate, cu teme clasice sau asiatice.

Ce mai. O desfătare pentru simțuri și orgoliu. Legend va vinde doar versiunea cu 256GB spațiu de stocare intern, pentru că dacă ai bani să plătești 2.950 de euro, pe versiunea Aurum, cea mai ”ieftină” dintre ele, cu siguranță nu se uiți la câteva sute de euro ca să ai cea mai ”încăpătoare” versiune de iPhone X, nu?

Aurum e cea mai simplă variantă. Este placată cu aur de 24K și are ca element în plus logo-ul făcut din sidef, în rest nimic interesant. Dacă vreți un model cu ceva mai multă personalitate, mai bine alegeți versiunea Momentum, cu mai multe elemente distincte, cu un diamand de roșu în mijlocul panoului din spate și care costă 3.790 de euro.

Dacă nu vă permiteți această versiune, dar nu vreți nici cea mai ieftină versiune ca să nu râdă prietenii de voi, vă recomandăm versiunea Lu, care are tematică asiatică, având placat un dragon din aur de 24K, pe un fundal realizat din sidef. Costă doar 3.590 de euro.

Glumă, glumă, dar aceste case de design nu ar face astfel de produse dacă nu s-ar găsi cumpărători. Oricât de mult ai ține la statutul social și nu recomandăm astfel de produse. Mai importantă este utilitatea telefonului decât aspectul său.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!