Xiaomi a devenit cel mai mare producători de telefoane mobile din lume

04 aug. 2017, 11:00
1119

Xiaomi a devenit una dintre cele mai importante locuri în lista de producatori de telefoane din lume. Cu toate acestea, ele nu vinde oficial telefoanele sale în Statele Unite ale americii.

Potrivit Strategy Analytics, Samsung în trimestrul al doilea din 2017 set pentru 2% mai multe telefoane, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Vanzarea de 79,5 milioane de telefoane de la 360 de milioane de unități în întreaga lume, compania rămâne în continuare liderproducător de smartphone-uri din lume. Dar interesant companie în această listă este Samsung, o companie implicată în cercetare de piață mai bine decât concurenții lor. Și e Xiaomi, care, pentru prima dată, a luat locul al cincilea în lista de producători de telefoane.

În ultima vreme Xiaomi este de a face atât de bine pe cât ar putea, în ciuda faptului că în primii ani demonstrează o creștere explozivă în ciuda faptului că oficial nu se vinde dispozitivele lor din Vest. Lee Joon, Director General, comunicată salariaților prin e-mail de la începutul acestui an că societatea de la Beijing a crescut mult mai repede decât era de așteptat. Acest lucru a condus la faptul că Xiaomi a luat o lungă perioadă de timp pentru reorientare. În aceeași lună Vice-Președintele Hugo Barra, este cunoscut pentru munca sa cu divizia de Android de la Google, Xiaomi a lăsat să se întoarcă în Silicon valley.

În ciuda evenimentelor din cadrul companiei, vânzările Xiaomi a crescut semnificativ în ultimele luni. Vanzarile anuale au crescut cu 58 %, și-a luat mai mult de 6% din smartphone la nivel mondial de piață în trimestrul al doilea datorită dispozitive Android. Bugetul de telefon Redmi 4A, în special, s-au dovedit deosebit de popular în India.

Spre deosebire de Samsung și Xiaomi, Apple n-a făcut așa cum ne-am dori. Ea încă ocupă locul al doilea, dar vânzările sale au scăzut cu unu la sută în comparație cu aceeași perioadă din 2016. Compania a vândut doar jumătate din ceea ce Samsung a vândut. Acest lucru este probabil să se schimbe după lansarea următorului iPhone, deși este de remarcat faptul că Samsung se pregătește de asemenea să lanseze Nota 8 în câteva săptămâni. Huawei, de asemenea, locul al treilea în lista și-a menținut statutul de top din China producător de telefoane mobile, iar poziția a patra este Opus, care a ocupat mai mult de 8% din piața mondială.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Sursa: applenou-top
0 comentarii Adăugați
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!