Xiaomi confirmă data de lansare a noului phablet Mi Max 2

20 мая 2017, 11:00
446

Xiaomi a anunțat pe site-ul său oficial că noul phablet, Mi Max 2 va fi lansat săptămâna viitoare, un telefon cu ecran uriaș, dar cu dotări de clasă medie.

Compania chineză a postat un mic anunțt pe site-ul oficial că Xiaomi Mi Max 2 va fi prezentat pe data de 25 mai, adică săptămâna viitoare.

Din păcate, nu ne oferă mai multe detalii, dar din informațiile care au apărut până acum, noul phablet al companiei va avea un display cu diagonala de 6,4 inci, cu rezoluție Full HD.

La interior ascunde un procesor Qualcomm Snapdragon 626, 4 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare intern. Este posibil ca aceasta să nu fie singura versiune de echipare, ci să fie versiunea cu cea mai mare capacitate de stocare.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală cu senzor de 12 MP și o cameră frontală de 5 MP. Telefonul ar veni cu port USB Type-C, emițător infraroșu, deci telefonul va putea fi folosit ca telecomandă, va oferi suport 4G LTE și va avea carcasă metalică.

Deocamdată, nu sunt date exacte despre preț și țările în care ar putea ajunge acest telefon, dar cu siguranță nu va fi unul din cele mai scumpe telefoane de pe piață.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!