Xiaomi confirmă oficial prezentarea noului Mi 6 în această lună

04 апр. 2017, 14:00
412

Modelul Mi 6 este următorul vârf de gamă din portofoliul de telefoane al chinezilor de la Xiaomi, iar lansarea acestuia a tot fost amânată din cauza problemelor de aprovizionare cu suficiente procesoare Snapdragon 835.

Acum, CEO-ul Xiaomi, Lei Jun, a confirmat oficial că Xiaomi Mi 6 va fi prezentat luna aceasta, dar nu a precizat care va fi și ziua acestui eveniment. În zvonurile anterioare s-au vehiculat datele de 11 și 18 aprilie, dar șeful Xiaomi nu a oferit niciun indiciu dacă va fi una din aceste date.

Totuși, deși prezentarea va putea fi făcută acum, lansarea noilor modele în magazine ar putea să fie, totuși, o cu totul și cu totul altă chestiune. Xiaomi este al doilea client al celor de la Qualcomm, după Samsung, în ceea ce privește procesoarele Snapdragon 835, dar ritmul de producție este unul destul de lent se pare, în timp ce Samsung continuă să acapareze tot mai multe procesoare. Din aceste motive Xiaomi nu a putut stabili o dată exactă de lansare.

Din zvonurile anterioare ştim că Xiaomi Mi 6 va veni cu un ecran de 5,15 inci cu rezoluţie Quad HD (2560 x 1440 pixeli), procesoare Snapdragon 835, 6 GB RAM la bord şi versiuni de 64, 128 şi 256 GB spaţiu de stocare intern.

Mi 6 ar putea avea o cameră principală duală cu senzori de 12 MP, în timp ce camera frontală va avea un senzor 5 MP. Totodată va avea senzor pentru amprente şi tehnologie de încărcare rapidă.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!