Proposol spray bucofaringian 20g (Flumed-Farm)

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5976854
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5976854
Toate produsele

Propolis spray bucofaringian 20g (Depo)


Substanta activa: Propolidis 20 mg.
Compozitia si forma de prezentare: spray bucofaringian in flacon.
Actiunea farmacologica: Propolisul este un produs natural rezultat din prelucrarea rezinelor recoltate de albine de pe mugurii unor arbori, indeosebi de pe plopi, pentru proprietatile lui dezinfectante si regeneratoare. Principiile active ale propolisului manifesta actiune bactericida, fungicida, antivirala, antiinflamatoare, regeneratoare, astringenta si anestezica locala.
INDICATII
Profilaxia si tratamentul bolilor virale acute, laringita, faringita, tonsilita cronica, starea dupa amigdalectomie, glosita, stomatita.
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
Spray destinate zonelor inflamate de irigatii de 2-3 ori pe zi. Cand inflamatia este redusa - pentru a utiliza droguri de 1-2 ori pe zi, pana la recuperarea completa.
CONTRAINDICATII
Hipersensibilitatea la propolis.
ATENTIONARI SI PRECAUTII SPECIALE DE UTILIZARE
Inainte de tratament se recomanda determinarea sensibilitatii pacientului la propolis, iar pe parcursul tratamentului monitorizarea functiilor renale, tensiunii arteriale si a glicemiei.
Termen de valabilitate si conditii de pastrare:2 ani. Conditii de conservare: Temperatura sub 250 C, loc uscat, ferit de lumina. Statutul legal: Fara prescriptie medicala.
Specificații principale
Producator
Flumed-Farm SRL
Tip / Subcategorie
Preparate stomatologice
Tara
Republica Moldova
Producator
Flumed-Farm SRL
Forma
spray bucofaring.
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate