Multivitamine+Minerale A-Z Depot cu Luteina comp. N30 Doppelherz

farmacie.md
Контакты продавца
farmacie.md
5977219
Все товары
22106688
68106112
Контакты продавца
farmacie.md
5977219
Все товары

- Vitamine, Minerale + Oligoelemente importante, de la Vitamina A la Zinc


- Pentru suportul sănătății și al stării de bine


- Comprimate retard, cu eliberare lenta


In ce consta avantajul vitaminelor retard?

Aportul de vitamine, minerale si microelemente este insuficient in cazul alimentatiei neechilibrate. Anumite vitamine si minerale pot fi depozitate doar in cantitate limitata de catre organism.
Printre acestea, se numara si Vitaminele hidrosolubile C, B1, B2 si B6.
Asa, de exemplu, o cantitate prea mare de Vitamina C ingerata deodata este excretata fara a putea fi utilizata de catre organism in cazul unei suprasolicitari, cand nevoile organismului sunt crescute.
Tabletele Doppelherz® aktiv A-Z Retard cu Luteina functioneaza pe baza unui sistem deosebit de fabricatie, asemenea unui "rezervor de substante nutritive", din care acestea sunt eliberate treptat si stau la dispozitia organismului timp de mai multe ore.


Reteta speciala

Mai ales persoanele solicitate, precum cei stresati la serviciu si in viata cotidiana, au un necesar crescut de substante nutritive. Dintre acestea au fost alese Vitaminele C, E, precum si cele din grupul B, in doze adaptate nevoilor organismului, rezultand formula speciala a comprimatelor Doppelherz ® aktiv A-Z Retard cu Luteina.


Combinatia este secretul!

Alimentatia neechilibrata, curele de slabire sau un necesar crescut de substante nutritive (din cauza conditiilor de mediu solicitante, eforturilor fizice, modului de viata necorespunzator - de exemplu, prin consum de alcool si tutun) si expunerea intensiva la raze ultraviolete sunt situatii in care comprimatele retard Doppelherz® aktiv A-Z Retard cu Luteina pot fi administrate.




Общие характеристики
Производитель
Queisser Pharma GmbH Co.&KG
Форма
табл
Страна
Германия
Производитель
Queisser Pharma GmbH Co.&KG
Тип / Подкатегория
Витамины в комбинации с другими препаратами другие
Похожие товары
Просмотренные товары