Ceai Jardin Bio Menta N20

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5978450
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5978450
Toate produsele
Ceai Jardin Bio Menta N20

Savoarea tonica si proaspata a acestei infuzii ecologice cimbru-menta poate fi benefica la inceputul diminetii, pentru a incepe bine ziua, sau dupa mese. Cimbrul este in mod traditional recunoscut pentru virtutile sale de stimulare a digestiei, de refacere dupa caderile organismului si pentru protectia oferita in timpul iernii. Menta piperata este, de asemenea, recunoscuta pentru capacitatea sa de a favoriza digestia. Denumirea "producatori regionali" utilizata de Jardin BiO va garanteaza ca 70 pana la 100% din ingredientele agricole ecologice folosite in productie provin din agricultura franceza si ca fabricarea acestui produs a avut loc in Franta.
Ingrediente:Frunze de cimbru (Thymus vulgaris) 50%, frunze de peppermint(Mentha piperita) 50%. Ingrediente provenite din agricultura ecologica 100% origine Franta.
Mod de utilizare:Lasati sa se infuzeze circa 10 min. in apa clocotita. Pentru a profita din plin de eficacitatea acestei infuzii, beti 3 - 4 cani pe zi, de preferinta fara zahar. Aceasta infuzie se poate, de asemenea, bea si dupa racire.
Fabricat in Franta
Specificații principale
Producator
Lea Nature
Producator
Lea Nature
Forma
pliculețe
Tip / Subcategorie
Relaxant
Tara
Franta
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate