Ceai Jardin Bio Abdomen plat N20

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5978472
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5978472
Toate produsele


Ceai Jardin Bio Abdomen plat (20 plicuri) 30g

Aceasta delicioasa infuzie ecologica va incanta bolta palatina a adevaratilor cunoscatori datorita savorii deosebite a mentei si a anasonului combinate cu subtila dulceata data de lemnul dulce. Asocierea celor 4 plante, menta, anasonul, mauve si lemnul dulce ajuta la tranzitul intestinal si combate balonarea. Consumata in mod regulat la finele meselor, aceasta infuzie va contribui la asigurarea unei bune digestii si a unui abdomen plat. Denumirea "producatori regionali" utilizata de Jardin BiO va garanteaza ca 70 pana la 100% din ingredientele agricole ecologice folosite in productie provin din agricultura franceza si ca fabricarea acestui produs a avut loc in Franta.
INGREDIENTE:

Frunze de peppermint* (Mentha piperita) 50 %, seminte anason verde* (Pimpinella anisum) 21 %, inflorescenta flori rosii Maeve* (Malva sylvestris) 21 %, radacini de lemn dulce* (Glycyrrhiza glabra) 8%. *Ingrediente provenite din agricultura ecologica origine Franta

(71% din ingredientele agricole ecologice)

MOD DE UTILIZARE RECOMANDAT:

Lasati sa se infuzeze circa 10 min. in apa clocotita. Pentru a profita din plin de eficacitatea acestei infuzii, beti 3 - 4 cani pe zi, de preferinta fara zahar. Aceasta infuzie se poate, de asemenea, bea si dupa racire.
Fabricat in Franta

Specificații principale
Producator
Lea Nature
Producator
Lea Nature
Forma
pliculețe
Tip / Subcategorie
Slăbire
Tara
Franta
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate