Grippostad® C caps N10

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5978701
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5978701
Toate produsele
Indicatii:
Se foloseste in tratamentul simptomatic al gripei si corizei.
Contraindicaţii
Hipersensibilitate la oricare dintre componentii produsului, insuficienta renala severa, insuficienta hepatica, deficit congenital de glucozo-6-fosfat dehidrogenaza, glaucom cu unghi inchis, hipertrofie benigna de prostata cu reziduu urinar. Precautii Grippostad C trebuie administrat cu prudenta la pacientii cu sindrom Gilbert, aritmii, gastrita sau antecedente de gastrita, leziuni cerebrale, epilepsie, hipertensiune intracraniana, abdomen acut chirurgical, angina pectorala, hipotiroidism, stricturi uretrale si afectiuni hepatice.
Mod de Administrare
La adulti, doza initiala este de 2 capsule de Grippostad C de 3 ori pe zi (dimineata, la pranz si seara). Dupa ameliorarea simptomelor, doza poate fi micsorata la cate o capsula de 3 ori pe zi. In general, administrarea nu trebuie sa depaseasca durata de 5 zile in caz de gripa, respectiv 3 zile in caz de febra.
Compozitie:
Compozitie O capsula contine paracetamol 200 mg, acid ascorbic 150 mg, cafeina anhidra 25 mg, maleat de clorfenamina 2,5 mg, excipienti. Grupa farmacoterapeutica Grippostad C face parte din grupa analgezicelor si antipireticelor.
Specificații principale
Producator
Stada Arzneimittel AG
Divizarea
10
Tara
Germania
Doza concentratia
1
Forma
caps.
Tip / Subcategorie
Febră, stări gripale
Producator
Stada Arzneimittel AG
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate