Apo-Bisoprolol 10mg comp. film. N30

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5980633
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5980633
Toate produsele

Apo-Bisoprolol 10mg comp. film. N30
Substanta activa: Bisoprolol
Compozitia si forma de prezentare: Comprimate filmate a cite 10mg N30.
Actiunea farmacologica: Insuficienta cardiaca cronica in faza de decompensare, bloc atrioventricular gr. II-III , bloc intraatrial semnificativ, sindrom de sinus bolnav (o boala a inimii, insotita de o incalcare a ritmului sau), bradicardie (ritm cardiac lent), hipotensiune arteriala , astm bronsic , tulburarile circulatorii periferice, co-administrarea de inhibitori MAO.
INDICATII
-Hipertensiunea arteriala-- Boala arteriala coronariana: prevenirea atacurilor anginoase.
DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
Doza este ajustata in mod individual. Doza medie este de 0. 005-0. 01, medicamentul este administrat o data pe zi, de obicei dimineata pe stomacul gol sau la micul dejun. Comprimatul trebuie inghitit intreg, cu lichid.
Cu un grad mic de altitudine a tensiunii arteriale doza initiala poate fi 0. 0025 g / zi. Excesul de doza medie zilnica este permisa numai in cazuri exceptionale. La pacientii cu insuficienta renala severa si insuficienta hepatica doza zilnica nu trebuie sa depaseasca 0,01 g


CONTRAINDICATII
Insuficienta cardiaca cronica in faza de decompensare, bloc atrioventricular gr. II-III , bloc intraatrial semnificativ, sindrom de sinus bolnav (o boala a inimii, insotita de o incalcare a ritmului sau), bradicardie (ritm cardiac lent), hipotensiune arteriala , astm bronsic , tulburarile circulatorii periferice, co-administrarea de inhibitori MAO.
Conditii de Pastrare:Comprimatele trebue sa fie stocate intr-un loc uscat, ferit de lumina, a nu se lasa la indemana copiilor,a se pastra la temperatura care sa nu depaseasca 25°C.
Alte informatii:
Pacientii tratati cu bisoprolol necesita monitorizare sistemica a ritmului cardiac si a tensiunii arteriale (tratament precoce - in fiecare zi, apoi - 1, la fiecare 3-4 luni), un ECG, nivelul de glucoza din sange la pacientii cu diabet zaharat (1 la fiecare 4-5 luni). Pacientii mai in varsta sunt incurajate sa monitorizeze functia renala (1 data la 4-5 luni).
Specificații principale
Producator
Apotex Inc. (prod.: Novek Farma, Canada)
Tip / Subcategorie
Betablocante
Producator
Apotex Inc. (prod.: Novek Farma, Canada)
Doza concentratia
10
Tara
Canada
Forma
comp. film.
Divizarea
30
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate