Ceai Hofigal Patlagina Ecologica N25

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5982651
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5982651
Toate produsele
Ceaiurile ecologice marca HOFIGAL sunt obtinute din plante ecologice ce provin din culturi proprii realizate conform normelor agriculturii ecologice.
Acestea au fost inspectate si certificate de S. C. CERT ORGANIC SRL cod RO-ECO 003.
In acest fel, S. C. HOFIGAL EXPORT - IMPORT S. A. garanteaza ca: inainte de insamantare terenul pe care s-au cultivat plantele a fost supus unui plan de conversie de la agricultura conventionala la agricultura ecologica de minimum 2 ani, semintele folosite sunt certificate ca provenind de la plante ecologice, produsul provine dintr-un mod de productie ce exclude utilizarea produselor chimice de sinteza (pesticide, fungicide, ierbicide, ingrasaminte), iar culturile ecologice au fost certificate in urma inspectiilor organismelor acreditate.
Compozitie: produsul contine pulbere de frunze de patlagina (Plantaginis folium) certificata ecologic, ambalata in plicuri de 1 g.
Continutul in aucubozida confera plantei actiune cicatrizanta si antibacteriana, iar datorita mucilagiilor, are actiune emolienta, expectoranta.
Se recomanda in starile inflamatorii, catarale ale cailor respiratorii, ale tractului gastrointestinal si tractului urogenital. Scade colesterolul din sange.
Este utilizat cu succes in bronsite cronice, astm bronsic, diaree, ulcer gastrointestinal, hipercolesterolemie, hipertensiune arteriala.
Mod de administrare: ceaiul ecologic de patlagina se prepara din 1-2 pliculete la 250 ml apa fierbinte. Se lasa la infuzat 5 - 10 minute.
Infuzia se consuma neindulcita, calduta, de 2 - 3 ori pe zi intre mese sau ori de cate ori este necesar.
Observatii: supradozarea poate provoca tulburari gastro-intestinale.
Conditii de pastrare: A se pastra la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate si lumina, in ambalajul
Specificații principale
Producator
Hofigal
Producator
Hofigal
Forma
pliculețe
Tip / Subcategorie
Digestive
Tara
Romania
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate