Arta de a dărui libertate - VÉRONIQUE AÏACHE

cartego.md
Contactele vânzătorului
mun. Chișinău, MD 2009, str. V. Pârcălab, 2, of. 12.
www.cartego.md Toate produsele
78711400
Contactele vânzătorului
mun. Chișinău, MD 2009, str. V. Pârcălab, 2, of. 12.
www.cartego.md Toate produsele

Un demers sclipitor și alert pentru o libertate autentică, la care râvnim fără să ne gândim o clipă că de fapt o avem, și am avut-o dintotdeauna, dar nu am știut cum arată, nici ce să facem cu ea și nici unde să o căutăm, când, în realitate, ea se află atât de aproape. Mai precis, în fiecare alegere pe care o facem. Iar dacă alegerea este bună, libertatea va căpăta aripi.

 

... Din asta se alcătuiește viața. Din mici alegeri anodine și din mari alegeri justificate. Și într-un caz, și în celălalt, chiar dacă sufletul se luptă fără încetare cu conștiința, și simțul datoriei te îngenunchează, alegerea, oricare ar fi ea, poate fi considerată singura libertate pe care o ai, dar numai în respectul de sine și pentru cei din jur.

 

„Dacă libertatea înseamnă ceva, înseamnă dreptul de a spune oamenilor ceea ce nu vor să audă.“ GEORGE ORWELL

 

„Libertatea nu este nimic altceva decât o ocazie de a fi mai buni.“ ALBERT CAMUS

 

„Lanțurile sclaviei nu leagă decât mâinile. Spiritul este cel care te face om liber sau sclav.“ FRANZ GRILLPARZER

 

„Suntem mai interesați de libertatea de a alege decât de puterea de a face cea mai bună alegere.“ STANISLAS LESZCZYNSKI, Le philosophe bienfaisant

 

„Libertatea e facultatea de a-ți alege constrângerile.“ JEAN-LOUIS BARRAULT

 

Autor

Véronique Aïache este jurnalistă, specializată în domeniul bien-être, și are o activitate publicistică intensă în presa franceză dedicată femeilor. Datorită iubirii ei necondiționate pentru pisici, a devenit expertă în terapia psihoemoțională cu feline și a scris mai multe lucrări care prezintă virtuțile vindecătoare ale acestor ființe care ne însoțesc pe drumul vieții, grațioase și răsfățate. A fondat un canal de televiziune pe internet, TvCats, unicul din lume dedicat în exclusivitate pisicilor și companionilor umani ai acestora. Véronique Aïache este căsătorită și locuiește în Boulogne-Billancourt.

Specificații principale
Producator
Baroque Books & Arts
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate