Professional Fluid ochi vitamina B3 15ml

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6452257
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6452257
Toate produsele

Professional fluid vitamina B3 ochi 15ml


Textura matasoasa a fluidului hidrateaza, hraneste si netezeste pielea delicata din jurul ochilor. Un complex atent echilibrat de 1% niacinamidă, 0,5% cofeină și un complex de ceramide împrospătează, hrănește și ajută indirect la ameliorarea pielii obosite.


Untul de shea, uleiul de avocado, uleiul de macadamia și vitamina E îmbunătățesc elasticitatea pielii, reduc vizibilitatea ridurilor pe termen lung și contribuie la luminozitatea zonei ochilor.


Niacinamida, cunoscută și sub numele de nicotinamidă sau vitamina B3, este un ingredient extrem de multifuncțional și oferă o mulțime de beneficii. În acest lichid, are proprietatea de a hidrata și calma, întărind bariera naturală a pielii și atenuând efectele stresorilor externi cu acțiune antioxidantă.


Cofeina este unul dintre cele mai cunoscute și mai utilizate ingrediente active în îngrijirea zonei ochilor. Are efect antioxidant și protejează pielea de daune cauzate de influențele externe. Stimulează microcirculația, contribuie la un ten mai proaspăt, mai relaxat și ajută la reglarea umflăturilor și pungilor de sub ochi.


Fluidul conține, de asemenea, ceramide bioidentice care stimulează proprietatea naturală de autoreglare a nivelului de umiditate, rezultând o piele mai puternică și mai rezistentă.


S-a dovedit că extractul de scoarță de magnolie protejează pielea de inflamațiile cronice, ajută la reducerea roșeață și, pe termen lung, ajută la neutralizarea factorilor interni ai îmbătrânirii premature a pielii.


Campesterolul si beta-sitosterolul, adica fitosterolii continuti de ceara de hrisca, inhiba lipogeneza si favorizeaza lipoliza, ceea ce are un efect pozitiv asupra aspectului tesuturilor mai pronuntate sub ochi. Ceara de hrișcă oferă în plus un efect de hidratare prelungit și ajută la ameliorarea umflăturilor.


Produsul nu conține parfumuri sau coloranți adăugate și este potrivit pentru aproape toate tipurile de piele cu textura sa ușoară și care se absoarbe rapid.


Aplicare : Se aplica pe fata curatata dupa ser si inainte de factorul de protectie solara sau crema de fata. Evita contactul cu ochii.


Atenție : Deoarece cercurile întunecate de sub pleoape sunt foarte greu de ascuns cu produsele cosmetice, adesea din cauza predispoziției genetice, expresiilor faciale și obiceiurilor de viață, acest produs nu le va îndepărta. Cu toate acestea, utilizarea acestuia va stabili îngrijirea potrivită care va realiza o hrănire, un aspect mai proaspăt și mai strălucitor al zonei ochilor.

Specificații principale
Producator
Olival
Tara
Croatia
Tip / Subcategorie
Gel contur ochi
Producator
Olival
Forma
cremă
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate