NBL Solemar Baby spray nazal 100ml

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6553017
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6553017
Toate produsele

NBL Solemar Baby spray nazal 100 ml


NBL Solemar Baby conţine soluţie izotonică cu proprietăţi benefice ale sărurilor minerale şi oligoelemente din apa de mare.


NBL Solemar Baby spray nazal cu apă de mare izotonică conţine apă naturală de mare izotonică diluată echivalent cu soluţie de clorură de sodiu de 0,9%.


Este un dispozitiv medical, produs prin tehnologia pungă cu supapă, nu conţine vreun gaz propulsor, conservanţi, aditivi chimici şi/sau medicamente. Este 100% natural.


Recomandări de folosire


Ajută la ameliorarea congestiei nazale şi respirării mai uşoare la copii. Curăţă cavitatea nazală, înfundată cu mucus, înmoaie şi elimină mucusul (secreţiile uscate), normalizează respiraţia copilului. Asigură eliminarea secreţiilor şi/sau alergenilor prin spălarea şi curăţarea zilnică a nasului, reducând riscul de infectare a canalului nazal. Ajută la hidratarea mucoasei nazale fără tulburarea pH-ului fiziologic, iar rezolvând problema nasului uscat, restabileşte funcţiile mucoasei nazale.


Influenţează pozitiv în tratamentul rinitei alergice, sinusitei, răcelii şi gripei şi recuperarea după intervenţii chirugicale nazale.


Contraindicaţii


NBL Solemar baby nu se va utiliza la nou născuţi cu vârsta mai mică de 1 luni, decât la recomandarea medicului. Se va utiliza cu precauţie la copiii cu hipersensibilitate la apa de mare. Utilizaţi un flacon doar pentru un copil. Soluţia nu se utilizează în formă injectabilă. Presiunea flaconului de NBL Solemar baby este redusă Îit jumătate.? Ipdicat copiilor cu recomandarea medicului său farmacistului.


Atenţionări şi precauţii


Înainte de utiiizare, citiţi cu atenţie informaţia cu privire la NBL Solemar Baby. Dacă aveţi întrebări, consultaţi medicul sau farmacistul. Informaţi medicul imediat dacă copilul dumneavoastră are alergie la vreun medicament sau la apa de mare. Când se aplică pe mucoasa nazală iritată, poate apărea senzaţia de arsură sau furnicături. Nu procuraţi dacă ambalajul este deterioarat sau dezasamblat.


Condiţii de păstrare


Păstraţi la temperatura camerei, până la 25°C. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Nu utilizaţi după data de expirare indicată pe ambalaj. Având în vedere că nu conţine vreun gaz propulsor sau conservanţi, nu este inflamabil sau explozibil.


Nu expuneţi ambalajul la lumina directă a soarelui, la temperaturi mai mari de 50°C. Nu perforaţi flaconul şi nu aruncaţi în foc.


Se prezintă sub formă de flacon de aluminiu de 100ml, cu pungă pe supapă, dispozitiv de pulverizare de culoare albă, capac de protecţie şi instrucţii de utilizare în cutie de carton.


Marcaj CE


Deţinător: Nobel llac Sanayii ve Ticaret A.S., Istanbul, Turcia.


Producător: lyon Sag. Med. Koz. Ith. Ihr ve San. Tic. Ltd. Sti,


Umraniye, Istanbul, Turcia.

Specificații principale
Producator
Nobel Ilac Sanayii ve Ticaret A.S. (prod.: Nobel Ilac Sanayii ve Ticaret AS, Turcia)
Producator
Nobel Ilac Sanayii ve Ticaret AS
Tara
Turcia
Forma
spray
Tip / Subcategorie
de uz topic
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate