Dronă Autel EVO II Dual Rugged Bundle 640T V2 (102001039)

Ne pare rău,
acest produs
nu este în stoc
Vizualizează toate produsele din categoria Drone și quadrocopter
*EVO II Dual Rugged Bundle (640) 9hz V2 este prima dronă din lume cu cameră 8K. Înregistrați videoclipuri la rezoluții de până la 8000x6000. Acest lucru vă permite să creați printuri de până la 100 de inchi în dimensiune. Obiectivul de 35 mm are, de asemenea, o deschidere fixă ​​f/1.8 deosebit de largă, care vă ajută să fotografiați noaptea și în alte condiții de lumină scăzută.
Autel EVO 2 Dual este prima dronă din industrie care combină o cameră în infraroșu cu o cameră video 8K. Cu rezoluție termică de până la 640x512 și senzor 8K. EVO 2 devine un cal de bătaie foarte util. Primii care răspund, antreprenorii și proprietarii de afaceri au primit în sfârșit un instrument compact și portabil care va satisface aproape toate nevoile lor de drone industriale.
Aplicatii:
- Inspecția liniilor electrice: reducerea costurilor, creșterea siguranței și a calității inspecției.
- Combaterea incendiilor: identificarea incendiilor, transferul de date operaționale și planificarea tactică.
- Oamenii legii: depistarea victimelor și suspecților, reconstrucția locurilor incidentelor, monitorizarea evenimentelor publice.
- Căutare și salvare: căutare operațională a victimelor și coordonarea echipelor de salvare folosind moduri automate.
- Industria chimică: inspecția fabricilor pentru a căuta scurgeri de căldură și substanțe periculoase pentru a îmbunătăți siguranța.
Designul modular vă permite să instalați module suplimentare pe acesta pentru a-și extinde capacitățile: un far intermitent puternic (stroboscopic), spoturi puternice pentru iluminare, un difuzor sau o stație A-RTK pentru cartografierea peisajului.
Detectare obstacol 360° - drona are 19 grupuri de senzori: 12 senzori vizuali, camera principala, senzor ultrasonic, IMU si alte tipuri de senzori, creand un model 3D in timp real al zonei de zbor pentru detectarea obstacolelor.
Ca și în cazul oricărei drone avansate, există un număr mare de moduri de fotografiere și moduri de zbor. Pe lângă quadcopter, puteți cumpăra baterii de rezervă, elice, o telecomandă cu ecran, repetoare și multe altele.
Principale
Viteza orizontală maximă, până la
20 m/sec
Timpul maxim de zbor, până la
38 min.
Altitudine maximă de zbor, până la
7000 m
Gestiunea prin camera (FPV)
da
Structura pliantă
da
Specificații principale
Producator
Autel
Comunicaţii
Tip de legătură
canal radio
GPS cip
da
Distanta de operare maximă
5000 m
Telecomanda
Suport pentru smartphone
da
Telecomanda în set
da
Camera
Pixeli efectivi
48 Mp
Rezoluţie video max. pe receptorul FPV
Tipul camerei
externă
Controlul suspensiei camerei
da
Rezoluţie video maximă
7680x4320 8K
Prezența camerei
da
Alimentare
Tip acumulator
Li-Po
Capacitatea acumulatorului
7100 mAh
Timp încărcare acumulator
1.5 ore
Informaţii generale
Greutate
1150 g
Mărime
mediu
Inclus în set
Quadcopter, telecomanda, baterie (2 buc.), incarcator, elice de rezerva, cutie de transport, card microSD de 32 Gb, hub de incarcare.
Dimensiuni (LxÎxA)
Atenţie!
Nota informativă
Spre atenţie Dvs, caracteristice produsului, completitudinea şi aspect de vedere se pot modifica de producătorul fără preaviz
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate