Prezervative Durex Extra Safe (12 buc)

mamabox.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, str.Andrei Doga 33A (et.2, cladire galbena)
www.mamabox.md Toate produsele
+373 60700005
+373 69797960
Contactele vânzătorului
Chisinau, str.Andrei Doga 33A (et.2, cladire galbena)
www.mamabox.md Toate produsele

Ramai protejat si concentreaza-te pe senzatiile din timpul actului sexual. Dispunand de lubrifiere suplimentara si un material putin mai gros, prezervativele Durex Extra Safe sunt menite sa te fereasca de griji, pentru a ramane concentrat pe placere.

 
*Potrivit unui studiu de toleranta cutanata realizat in 2018
**Toate prezervativele Durex sunt testate pentru a depista defectele de fabricatie
  • Forma anatomica Easy-On cu rezervor pentru confort
  • Prezervative transparente din cauciuc natural (latex)
  • Diametru nominal: 56 mm
  • Lubrifiere: lubrifiant siliconic suplimentar
  • Prezervative mai groase
  • Testate dermatologic;*
  • 100% testat electronic;**
Extra Safe
Prezervative putin mai groase pentru a-ti oferi increderea si protectia de care ai nevoie.
 
Calitate Durex
Durex intruneste standardele internationale de calitate***, lasandu-ti posibilitatea de a savura experiente sexuale excelente, fara bataie de cap.
***EN ISO 15223-1:2016; EN 1041: 2008 +A1:
2013; EN ISO 10993-1:October 2009; EN ISO 13485:2016; EN ISO 9001:2008; EN ISO 14971:2012; EN ISO 4074:2015
 
Pleasure fit
Concepute special pentru tine si proiectate pentru a-ti urma forma, pentru o experienta mai confortabila si mai placuta.
 
Miros mai bine
Prezervativele Durex miros mai bine datorita modului in care sunt fabricate, respectand cerintele si standardele internationale.
 

Utilizare: 

Pasul 1

Rupe ambalajul pornind de la o latura zimtata si scoate cu grija prezervativul, deoarece poate fi deteriorat de unghii sau obiecte ascutite (bijuterii sau piercing-uri). A se verifica data de expirare de pe ambalajul individual inaintea utilizarii.
Pasul 2

Verifica daca prezervativul este rulat spre exterior. Daca este rulat spre interior, inseamna ca este pe dos. Strange capatul inchis al prezervativului pentru a te asigura ca nu ramane aer in interior.
Pasul 3

Continuand sa strangi capatul inchis, asaza prezervativul pe varful penisului si ruleaza-l in jos cu cealalta mana. Daca incepe sa se ruleze inapoi in timpul actului sexual, ruleaza-l la loc imediat. Daca iese cu totul, opreste-te si pune alt prezervativ. Imediat dupa ejaculare, cat timp penisul este inca in erectie, prezervativul trebuie tinut ferm la baza penisului, inaintea retragerii acestuia, pentru a preveni alunecarea. Prezervativele prea largi sau prea stramte se pot rupe.
 
Pasul 4

Dupa retragerea penisului, scoate pur si simplu prezervativul, impacheteaza-l intr-un servetel si arunca-l in cosul de gunoi. Nu il arunca in toaleta

 

Alege prezervativul Durex potrivit tine:

 

Despre Durex:

Cu peste 90 de ani de experienta, Durex reprezinta o marca de incredere pentru milioane de oameni din intreaga lume, in fiecare zi. Durex intruneste toate standardele de calitate pentru prezervative la nivel mondial, oferindu-ti incredere pentru o viata sexuala fara grijiFiecare prezervativ este testat electronic pentru eliminarea defectiunilor si a fisurilor. Toate prezervativele Durex sunt fabricate prin tehnologia „Easy on”, datorita careia prezervativul poate fi aplicat usor si repede, fiind totodata mai confortabil

 

 

Produse Asemănătoare
Produse vizualizate