Prezervative fara latex Durex Nude (20 buc)

mamabox.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, str.Andrei Doga 33A (et.2, cladire galbena)
www.mamabox.md Toate produsele
+373 60700005
+373 69797960
Contactele vânzătorului
Chisinau, str.Andrei Doga 33A (et.2, cladire galbena)
www.mamabox.md Toate produsele

Prezervativele Durex Real Feel sunt fabricate dintr-un material special, care pot asigura un confort sporit la purtare si nu prezinta probleme pentru persoanele sensibile la latex. Materialul prezervativului este mai moale si mai subtire, oferind o senzatie naturala.

 
 
  • Forma anatomica Easy-On cu rezervor pentru confort
  • Prezervativ transparent din poliizopren, adecvat persoanelor alergice la latex
  • Diametru nominal: 56 mm
  • Lubrifiere: lubrifiant siliconic standard
  • Testate dermatologic;*
  • 100% testat electronic;**
*Potrivit unui studiu de toleranta cutanata realizat in 2018
**Toate prezervativele Durex sunt testate pentru a depista defectele de fabricatie
 
Senzatie naturala 
 
Prezervativul Durex Real Feel este fabricat cu ajutorul unei tehnologii noi, dintr-un material non-latex, poliizopren, care este asemanator cu pielea naturala.
 
Calitate Durex
 
Durex intruneste standardele internationale de calitate***, lasandu-ti posibilitatea de a savura experiente sexuale excelente, fara bataie de cap.
***EN ISO 15223-1:2016; EN 1041:2008+A1:2013; EN ISO 10993-1:October 2009; ISO 13485: 2016; ISO 14971:2012; ISO 23409:2011.
 
Pleasure fit
 
Concepute special pentru tine, proiectate pentru a-ti urma forma, pentru o experienta mai confortabila si mai placuta.
 
Miros mai bine
 
Prezervativele Durex miros mai bine datorita modului in care sunt fabricate, respectand cerintele si standardele internationale.

 

Utilizare:

 
Pasul 1
 
Rupe ambalajul pornind de la o latura zimtata si scoate cu grija prezervativul, deoarece poate fi deteriorat de unghii sau obiecte ascutite (bijuterii sau piercing-uri). A se verifica data de expirare de pe ambalajul individual inaintea utilizarii.
 
Pasul 2
 
Verifica daca prezervativul este rulat spre exterior. Daca este rulat spre interior, inseamna ca este pe dos. Strange capatul inchis al prezervativului pentru a te asigura ca nu ramane aer in interior.
 
Pasul 3
 
Continuand sa strangi capatul inchis, asaza prezervativul pe varful penisului si ruleaza-l in jos cu cealalta mana. Daca incepe sa se ruleze inapoi in timpul actului sexual, ruleaza-l la loc imediat. Daca iese cu totul, opreste-te si pune alt prezervativ. Imediat dupa ejaculare, cat timp penisul este inca in erectie, prezervativul trebuie tinut ferm la baza penisului, inaintea retragerii acestuia, pentru a preveni alunecarea. Prezervativele prea largi sau prea stramte se pot rupe.
 
Pasul 4
 
Dupa retragerea penisului, scoate pur si simplu prezervativul, impacheteaza-l intr-un servetel si arunca-l in cosul de gunoi. Nu il arunca in toaleta

Citeste cu atentie informatiile despre produs, inscriptionate pe partea interioara a pachetului, mai ales daca folosesti prezervativele pentru sex anal sau oral. Foloseste un prezervativ o singura data. Nicio metoda contraceptiva nu ofera protectie 100% impotriva sarcinii, HIV, sau a infectiilor cu transmitere sexuala.

Prezervativele Durex sunt dispozitive medicale. Referitor la riscuri, citeste precautiile si instructiunile de utilizare sau intreaba-ti medicul! 

 

Consultati medicul sau farmacistul daca: utilizati unguente medicinale, aplicate pe penis sau vagin; senzatia de iritare/disconfort persista dupa utilizare; nu sunteti sigur daca sunteti alergic la latex; un prezervativ prezinta scurgeri sau se rupe in timpul utilizarii (acest lucru se face cat mai curand posibil, in termen de maxim 72 de ore); tu sau partenera ta experimentati dificultati respiratorii sau aveti buzele albastre.

 

Alege prezervativul Durex potrivit tine:

 

Despre Durex:

Cu peste 90 de ani de experienta, Durex reprezinta o marca de incredere pentru milioane de oameni din intreaga lume, in fiecare zi. Durex intruneste toate standardele de calitate pentru prezervative la nivel mondial, oferindu-ti incredere pentru o viata sexuala fara grijiFiecare prezervativ este testat electronic pentru eliminarea defectiunilor si a fisurilor. Toate prezervativele Durex sunt fabricate prin tehnologia „Easy on”, datorita careia prezervativul poate fi aplicat usor si repede, fiind totodata mai confortabil.

 

Produse Asemănătoare
Produse vizualizate