MANUSI FITNESS POWER SYSTEM-GLOVES PRO GRIP-BLACK

Ne pare rău,
acest produs
nu este în stoc
Vizualizează toate produsele din categoria Mănuși pentru fitness

Mănuși fitness POWER SYSTEM PRO GRIP beneficii:

Durabilitate: Mănuși sunt rezistente la uzură. Palma formă ergonomică este realizată din material de calitate superioară, pentru durabilitatea și căptușeală solidă din spumă, aceste mănuși oferă protecție maximă și o durată lungă de viață. Cusăturile duble de pe palmă și degetul mare cu două straturi le consolidează și mai mult durabilitatea, asigurându-se că oferă o protecție eficientă a mâinilor pe tot parcursul sesiunilor de antrenament.

Respirabil și flexibil: Spatele mănușilor este confecționat din țesătură excelentă, elastică și ușoară, structurată 4WAY. Acest material inovator promovează ventilația optimă, prevenind acumularea de căldură și menținând mâinile uscate.

Anti-alunecare și protecție: palma mănușii este proiectată inteligent cu două părți pentru o funcționalitate optimă. Căptușeala din spumă oferă amortizare, reducând impactul asupra mâinilor și sporind confortul și performanța. Cealaltă parte este confecționată din piele naturală, oferind aderență și protecție excelentă.

Design: mănușile noastre au o închidere cu velcro pentru încheietura mâinii, reglabilă liber, oferind flexibilitate pentru cea mai bună potrivire în funcție de dimensiunea încheieturii mâinii. Această caracteristică asigură o potrivire sigură și personalizată, oferindu-vă încrederea și stabilitatea necesare în timpul diferitelor activități, cum ar fi antrenament, exerciții, antrenament, fitness, culturism, ciclism, haltere și powerlifting.

Tabel cu mărimi pentru mănuși

Mărimea mănușilor este determinată prin măsurarea circumferinței palmelor.

Metric în cm;

S-17,8 cm

M-20,3 cm

L-22,9 cm

XL-25,4 cm

XXL-27,9 cm

Specificații principale
Producator
POWER SYSTEM
Marime
L
Related products
-
Produse vizualizate