cartego.md
Контакты продавца
mun. Chișinău, MD 2009, str. V. Pârcălab, 2, of. 12.
www.cartego.md
6733810
Все товары
78711400
Контакты продавца
mun. Chișinău, MD 2009, str. V. Pârcălab, 2, of. 12.
www.cartego.md
6733810
Все товары

Într-un bar din Zanzibar se pot întâmpla lucruri excentrice. De pildă, să se întâlnească barza și vulpea, după ce au încheiat cum nu se poate mai prost cina în vechea fabulă. Ce și-ar spune una alteia, oare?


Marina Debattista, autoarea și ilustratoarea cărții, ne invită într-o călătorie bizară și amuzantă prin vechile fabule ale lui La Fontaine. Ne întâlnim cu greierele și furnica, vulpea și corbul, uliul și stăncuța, vulpea și barza, dar și alte personaje din lumea vechilor fabule. Întâmplările prin care trec sunt rescrise de autoare cu umor, pe limbajul copiilor de astăzi și cu referințe la lumea lor. Dacă vulpea și barza se întâlnesc într-un bar din Zanzibar, atunci și brânza pe care o ține corbul în plisc poate fi un Camembert! Sau poate Roquefort? Ei bine, iată o dilemă provocatoare. Atât de provocatoare, că poți păcăli un corb să-și deschidă pliscul și să-și dea cu părerea.


Animalele care reprezintă personajele cărții sunt ilustrate ca fiind animale cu corp de om. Figurile lor par niște măști. Cine se ascunde sub ele? Vă invităm să dați jos măștile și să observați că fabulele, fie ele vechi sau noi, spun dintotdeauna aceeași poveste veche de când lumea – și anume, povestea omului în relație cu ceilalți oameni. Noi suntem furnica, greierul sau corbul și de aceea zâmbim mereu când le ne amintim micile sau marile lor supărări.

Categorii:

Poezii, antologii

Varsta Recomandata:

6-8 ani, 8-10 ani

Limba:

Romana

Data publicării:

2023

Editura:

Frontiera

Tip copertă:

Paperback

Nr Pag:

40

Ilustrator:

Marina Debattista

ISBN:

9786068986432

Dimensiuni:H: 30cm | l: 21cm

Похожие товары
Просмотренные товары