joma-sport.md
Contactele vânzătorului
str. Sarmizedjetusa 26, str. Mircea cel Batrin 11, str. Nicolae Costin 62
www.joma-sport.md
6740553
Toate produsele
078940000 (Ботаника)
068400001 (Чеканы)
069930000 (Буюканы)
Contactele vânzătorului
str. Sarmizedjetusa 26, str. Mircea cel Batrin 11, str. Nicolae Costin 62
www.joma-sport.md
6740553
Toate produsele

Acest model de dresuri sport sunt concepute pentru purtarea de zi cu zi și se remarcă prin nivelul ridicat de confort și durabilitate pe care îl oferă celor mici. Un design atemporal și versatil care se va potrivi perfect cu fiecare ținută.

Partea superioară este realizată dintr-un material sintetic robust și ușor de întreținut, așa că o cârpă umedă este suficientă pentru a le curăța. Pentru a ajuta ventilația, au fost aplicate perforații folosind tehnologia VTS. În acest fel, fluxul de aer înăuntru și ieșire va fi garantat, iar piciorul va rămâne mai rece.

Pentru a obține o potrivire mai bună, limbă și zona gleznei sunt realizate din material textil. Se vor adapta confortabil piciorului si nu vor afecta libertatea de miscare. Pe langa sireturi, a fost adaugata o inchidere la atingere pentru a obtine o prindere optima.

Talpa este realizată din cauciuc DURABILITY care este extrem de rezistentă la uzură. Încorporează tehnologia FLEXO, un sistem de linii de flexie care permite piciorului să se miște mai natural. Diferitele modele de pe talpă facilitează prinderea de sol pentru a le face polivalente.

Specificații principale
Marime
34
Related products
-
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate