Produse chimice auto Wolf LITH COM GREASE EP 2

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6836425
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6836425
Toate produsele
Unsoarea complexă cu litiu "Extreme Pressure" cu aditivi fără grafit este special concepută pentru lubrifierea rulmenților cu role din automobile. Cu o bună rezistență la oxidare, o presiune specifică ridicată și caracteristici de protecție împotriva coroziunii, această unsoare poate înlocui cu ușurință unsorile pe bază de bentonită în majoritatea cazurilor. Caracteristicile sale de presiune specifică ridicată asigură rezistență la sarcini de șoc. Capacitatea sa excelentă de pompare chiar și la temperaturi scăzute permite ca această unsoare să fie utilizată în aplicații de distribuție. În plus, unsoarea asigură un debit regulat în tuburile fine ale sistemelor de lubrifiere automată. Aditivii anticorozivi protejează eficient suprafețele metalice.

APLICAȚII
Această unsoare este potrivită pentru utilizare atât în echipamentele industriale, cât și în automobile. Proprietățile sale o fac alegerea numărul unu pentru o varietate de aplicații pentru rulmenți, inclusiv în condiții cu sarcini foarte grele, vibrații și vârfuri de temperatură de până la 180 °C. Intervalul de temperatură este de la -30 °C la +140 °C, maxim +180 °C.
Această unsoare are performanțe excelente în condiții de sarcini extreme și rezistă la temperaturi ridicate și la sarcini de șoc. Compoziția specială garantează lubrifierea necesară și protecția fiabilă a suprafețelor metalice.
Specificații principale
Producator
Wolf
Model
LITH COM GREASE EP 2
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate