Butoi de vin Карпаты Stejar Carpatin 15L

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6845756
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6845756
Toate produsele
Un butoi este un recipient universal pentru învechirea și depozitarea băuturilor alcoolice. Whisky-ul învechit în el este saturat cu o aromă caldă de lemn, iar conicul și vinul capătă o profunzime rafinată a gustului.

Stejarul despicat este apreciat de producătorii de băuturi alcoolice de elită din întreaga lume. Lemnul are un conținut scăzut de rășină, densitate mare și rezistență.

Fabricat in Ucraina. Clima temperată favorizează formarea lemnului de înaltă densitate, menținând elasticitatea lemnului. Copacii care au peste 80 de ani sunt folosiți în producție, lemnul mai tânăr se va scurge, deci nu este folosit la fabricarea butoaielor.

Gradul de ardere a butoiului afectează direct formarea gustului, culorii și aromei băuturii. Butoaiele cu ardere medie sunt ideale pentru învechirea vinurilor roșii; ele dezvăluie gustul berii întunecate, conferă aromă de vanilie, note ușoare de caramel și o nuanță aurie unică băuturilor tari.

Butoaiele mari cu un volum de 20 de litri sau mai mult sunt concepute pentru depozitarea pe termen lung a alcoolului. Învechirea într-un butoi de stejar modelează gustul băuturii, o saturează cu taninuri, creând o aromă unică.

Echipament:
• Dop din lemn pentru etanșarea butoiului;
• Stand pentru stabilitatea containerului.

Butoiul este tras, trebuie doar să efectuați câțiva pași pregătitori:

• Pentru a învechi băuturile tari, este suficient să înmuiați butoiul timp de 1-2 săptămâni, schimbând apa la fiecare două zile.

• Pentru a păstra vinul și alte băuturi cu conținut scăzut de alcool, este necesară înmuiarea butoiului, apoi leșierea cu sifon și fumigarea cu sulf. Acest lucru este necesar pentru a dezinfecta recipientul și pentru a conserva băutura.

După aceste proceduri, puteți turna whisky, țuică sau vin fermentat și decantat. În același timp, nu este necesar să-l păstrați timp de un an - după câteva luni veți observa cum s-au schimbat organolepticele băuturii.
Brand
Brand
Карпаты
Specificații principale
Producator
Карпаты
Model
Stejar Carpatin 15L
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate