Mașină de cusut Brother Innov-is A150

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6850392
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6850392
Toate produsele
Mașina de cusut Brother Innov-is A150 oferă control electronic convenabil, un set larg de operațiuni și alfabete pentru cusut și decorare și numeroase funcții automatizate utile.

Prin suma capacităților sale, un astfel de model este ideal pentru cei interesați de patchwork sau decorare. Mașina este echipată cu un înfășurător de ață îmbunătățit integrat, un graifer orizontal cu sistem de instalare rapidă a bobinei „drop-in” și un sistem de înfășurare a bobinei cu tăiere automată a firului.

Toate butoanele de control sunt amplasate pe panoul frontal al mașinii, iar pe ecranul LCD luminos puteți vedea diverse informații utile, cum ar fi operațiunea selectată, setările recomandate și setările actuale. Ascuțirea îmbunătățită a dinților transportorului inferior împreună cu piciorul alungit asigură o avansare uniformă a țesăturii pentru a crea o cusătură perfectă, iar în cazul în care trebuie să faceți matlasare sau broderie, transportorul poate fi dezactivat rapid. Pentru a vă extinde posibilitățile creative, sunt disponibile funcții de combinare, duplicare și oglindire a majorității cusăturilor decorative.

Datorită iluminării LED puternice a suprafeței de lucru, puteți practica hobby-ul preferat în orice moment.
Principale
Tip de suveică
orizontal
Mecanismul de filetat
da
Control
Lungimea max. cusătură
5 mm
Tip control
electromecanic
Display
da
Tighele
Tipuri de operatiuni
150
Numărul de bucle
10
Tighel buclă
automat
Fonturi integrate
4
Iluminare
Iluminare
da
Indicaţie
Indicaţie mod de lucru
da
Informaţii generale
Culoare
alb
Garanţie
24
Inclus în set
picior pentru cusătura ascunsă la tiv; picior de cusut nasturi; set de ace; șurubelniță; pedală; descusător de cusături; husă; bobine (4 buc); perie de curățare;
Producător si model
Producator
Brother
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate