Samsung lansează Galaxy Tab Active2, o tabletă ”de teren” pentru afaceri

26 окт. 2017, 11:00
541

Samsung facilitează mobilitatea la nivel global prin lansarea Galaxy Tab Active2, o tabletă cu un design rezistent, certificată IP68, optimizată pentru mediul de afaceri.

Samsung Galaxy Tab Active2 dispune de cele mai inovative funcții și beneficiază de un design rezistent, fiind optimizată și adaptată atât pentru mediul de afaceri, cât și pentru mediile industriale.

Samsung a anunțat lansarea Galaxy Tab Active2, o nouă tabletă cu design rezistent, despre care producătorul spune că este optimizată pentru mediul de business.

Noul produs oferă o gamă variată de funcţii, precum integrarea datelor biometrice, modul multi-window şi capablităţi S Pen care funcţionează în condiţii extreme de muncă, îmbunătăţind productivitatea şi flexibilitatea angajaților.

Tableta a fost dezvoltată în colaborare și cu cei de la IBM. Samsung afirmă că a adoptat o abordare deschisă cu partenerii săi pentru a extinde experienţa Galaxy Tab Active2, acest lucru însemnând colaborarea cu IBM Maximo pentru a putea îngloba toate capabilităţile de gestionare a resurselor şi a mediului de lucru. Prin combinarea aptitudinilor avansate de gestionare a resurselor ale companiei IBM, împreună cu anumite caracteristici ale dispozitivului, cum ar fi integrarea datelor biometrice, modulul multi-window şi S Pen, sarcinile de monitorizare şi întreţinere a echipamentelor vor fi mai facile şi mai eficiente pentru utilizatori, indiferent de complexitatea mediului în care lucrează.

În plus, Galaxy Tab Active2 are opţiuni profesionale de prindere la bordul vehiculelor destinate flotelor comerciale și sectorului public prin parteneriate cu Gamber Johnson și Ram Mounts. Cu ajutorul colaborării cu ECOM Instruments, au fost integrate noi funcții ce oferă protecţie împotriva condiţiilor extreme regăsite în industria petrolieră, farmaceutică şi chimică. Alte funcţionalităţi sunt scanarea portabilă a codurilor de bare oferită de Koamtac, curelele de mână produse de Otterbox şi tastaturile ultrarezistente portabile de la iKey.

Compania a anunțat că noua tabletă va fi disponibile în anumite piețe începând cu finele acestei luni, dar nu a menționat care, nici prețul.

Tablete in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная