Înregistrați-vă magazinul pe site-ul price.md

22 авг. 2017, 13:00
975

Price.md este o platformă pentru alegerea mărfurilor și procurarea acestora din locul preferat. Site-ul a fost proiectat astfel încât clienții să poată găsi ușor produsele de care au nevoie, să le achiziționeze on-line, precum și să aleagă cel mai comod mod de livrare.

În prezent, pe site-ul Price.md sunt peste 50 de categorii de produse, care conțin peste 10 000 de denumiri.

Printre acestea pot fi și produsele magazinului Dvs. Tot ce trebuie să faceți este să urmați trei pași simpli, după care vizitatorii site-ului Price.md vor putea, ușor și simplu, să cumpere marfa Dvs. În partea de jos a paginii, în secțiunea Promo, trebuie să alegeți „adaugă magazin”. Aici veți găsi un formular pe care trebuie să-l completați. Ulterior, semnăm un acord și deschidem versiunea virtuală a magazinului Dvs pe platforma Price.md. Nimic mai simplu!

Datorită faptului că veți înregistra magazinul Dvs pe Price.md, de produsele pe care le oferiți vor afla noi persoane, astfel atingând un nou grup țintă. Acest lucru vă va crea imagine pe piață, dar și va mări vânzările. Plasând produsele în spațiul virtual, dar și oferind posibilitate cumpărătorilor să le achiziționeze online, treceți business-ul Dvs la un nou nivel.

Pentru ca să înțelegeți mai bine cum funcționează acest lucru, dar și să simțiți beneficiile pe care le aduce înregistrarea magazinului pe platformă, vă oferim posibilitatea să plasați marfa pe Price.md gratuit pentru o lună. Cu Price.md aveți parte de vânzări reușite și comode!

Источник: price-md
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная