Denon a lansat special pentru iPhone, in-ear căști AH-C621R

30 mai 2017, 09:00
990

Denon a introdus un nou model de căști compacte AH-C621R conceput pentru utilizarea cu iPhone și iPad. Dispozitivul oferă „sunet fara compromisuri, a confortului si au un aspect elegant”.

Denon îmbrăcat într-un corp de aluminiu, și patentat de difuzoare cu un diametru de 11.5 mm, acordat pentru răspuns în frecvență plat căști demonstra „puternic și bogat bas, claritate de cristal și puritate în întreaga audibilă.”

Conform producătorului gama de frecvențe de la 6 la 40 000 Hz sensibilitate 104 dB/mW. În față și în spate de căști cabina de porturi Denon Acustice Optimiser – au egaliza presiunea aerului în fața și în spatele drivere și să treacă frecvențele joase fără distorsiuni.

Spuma duze Respecte TX400 spuma de memorie oferă o potrivire sigură. Radial cascadă amortizor făcute de tehnologie specială Denon, a fost de a izola căști de externe de zgomot transmise prin cablu, de exemplu, prin frecare despre haine (așa-numita microfon efect).

Trei butoane telecomanda cu microfon încorporat vă permite să controlați funcțiile de iPhone pentru a porni și opri muzica, comuta melodii, regla volumul, și de a răspunde sau de a termina apelurile primite. Apăsând butonul central de control de la distanță puteți apela asistentul vocal Siri.

Împreună cu căști au devenit disponibile Denon Audio, permițându-vă pentru a reda și a regla sunetul pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră. Interfață simplă suporta liste de redare și permite accesul la diferite posturi de radio și milioane de melodii prin TuneIn Radio pe Internet.

Casti in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Sursa: applenou-top
0 comentarii Adăugați
0 comentarii. adaugă
Greseli:

link la video

  • Linkul catre video nu este corect!