Huawei P20, modelele Honor noi din 2018 şi alte noutăţi dezvăluite de o scăpare de portofoliu Huawei

27 дек. 2017, 15:00
1146

Huawei tocmai a înregistrat o mega scăpare, cu privire la portofoliul său de noutăţi din 2018. Astfel, au scăpat pe web viitoare telefoane din seria Honor, dar şi flagship-ul pe care îl aşteptam drept Huawei P20 şi alte terminale nelansate încă.

Reţineţi că nu avem vreo garanţie că aceste informaţii sunt 100% reale totuşi. Nici măcar numele Huawei P20 nu e bătut în cuie, pentru că am auzit de acest terminal şi sub numele de Huawei P11. Conform unor multiple scăpări, ar urma să aibă 3 camere în spate, într-un sistem special pe bază de optică Leica, dar şi procesorul Kirin 970 cu NPU şi muchii foarte înguste ale ecranului.

Teoria cu numele P20 e mai solidă când luăm în calcul faptul că acest nume a fost menţionat de un importator licenţiat Huawei la un eveniment recent în Israel. Tot acolo a scăpat şi imaginea de mai sus. Observăm pe acel roadmap 3 noi telefoane din seria P, cel mai probabil P20, P20 Plus şi P20 Lite. Acelea sunt programate să vină în perioada aprilie - iunie 2018.

Cel mai probabil P20 va fi anunţat la MWC 2018, cu tot cu suratele sale. Tot în trimestrul întâi vor sosi telefoanele Mate 10 Pro şi Mate 10 Lite pe mai multe pieţe globale, dar şi 3 handset-uri cu nume de cod Maya, Salina şi Honor 1. Posibil să fie modele midrange primele două, din gama Nova, sau versiuni derivate Honor. Vom vedea şi accesorii noi, precum Huawei A2 Band, un cântar inteligent şi o cameră cu captură la 360 grade, eventual tot cea existentă acum, dar lansată global.

Încă un Huawei Honor vine în trimestrul 2, urmat de un alt model în trimestrul 3. Finalul de an aduce al patrulea release din acea serie şi modelele Mate, Mate Pro şi Mate Lite de generaţie nouă. Routere ar fi şi ele pe listă, precum acel produs cu numele de cod Huawei B525. Pare o listă destul de validă şi aşteptam acum şi scăpările detaliate pentru Huawei P20. Seria Honor ar putea include modele Honor 10, Honor 10 Lite si alte derivate la anul.

Produsele Huawei in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobilissimo-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная