Apple: Utilizatorii de iPhone vor putea dezactiva funcția care le protejează bateriile, dar care le încetinește telefoanele

18 янв. 2018, 13:00
478

Scandalul legat de încetinirea performanțelor modelelor de iPhone mai vechi, cu baterii îmbătrânite, le-a adus mai multe bătăi de cap decât se așteptau șefilor de la Apple, care au decis să facă un compromis destul de mare.

Tim Cook, CEO-ul Apple, a declarat într-un interviu pentru ABC News că utilizatorii de iPhone-uri vor putea dezactiva funcția Power Management, care deși are rolul de preveni închiderea accidentală a telefoanelor, reduce în același timp performanțele acestora.

Deocamdată, acesta nu a spus exact când li se va permite utilizatorilor acest lucru, dar acesta a spus că ”în curând”. Totodată, Tim Cook anunță că utilizatori vor putea să-și monitorizeze singuri starea bateriei și consumul de energie. Cel mai probabil noile schimbări vor apărea în următoarea actualizare pentru iOS, programată pentru luna martie.

Tim Cook explică mai în detaliu ce vrea să mai spune că în nicio clipă Apple nu a avut altă intenție prin această măsură alta decât de a se asigura că iPhone-urile nu se vor restarta în momente nepotrivite din cauza bateriilor uzate. Totodată, acesta recunoaște, încă o dată, vina că nu a comunicat mai bine această situație și și-a cerut, din nou, scuze în numele companiei.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная