De ce iMessage nu va apărea pe Android

05 июн. 2017, 17:00
1087

Înainte de a începe WWDC 2017 ore. În rețea, o mulțime de zvonuri despre software-ul și hardware-ul inovații care Apple va prezenta la acest eveniment.

În luna octombrie a anului trecut a fost destul de un interesant scurgere. John Gruber a raportat, citând surse proprii, compania testează o versiune de iMessage pentru Android. Apple are frecvent discutate idei care în cele din urmă nu sunt puse în aplicare. Există mai multe motive de ce corporative instant messenger Apple nu va disponibil pe Android.

Aceasta nu va aduce venituri

Apple nu merge niciodată la terți ecosistem dacă aceasta nu este profitabil. Atunci când Apple a lansat iTunes pentru Windows, scopul său a fost să convingă milioane de utilizatori pentru a cumpara un iPod. Și a fost un succes. Ea tocmai a lansat o versiune Android a aplicației Apple Music, care-i aduce venituri directe din abonamente. În plus, ajută serviciului Apple music pentru a concura cu Spotify.

iMessage pe Android nu va aduce profituri mari. Există seturi de autocolante care pot fi achiziționate în App Store, dar cum aceasta va funcționa pe Android? Acum „Mesaje” sunt aproape o platformă separată în cazul în care mulți dezvoltatori se concentreze. Transfer app pentru Android este neprofitabilă și inutile.

Utilizatorii Android nu au nevoie de iMessage

iMessage este o aplicatie mare, dar este puțin probabil aceasta este cauza care ține utilizatorii la trecerea de la iOS la Android.

Acum, aproape toate populare aplicații sunt disponibile în App Store și în Google Play: e-mail, rețele sociale, calendare, programe de sport, etc Serviciul iMessage este unic pentru dispozitivele Apple. Unul dintre avantajele sale este abilitatea de a trimite mesaje cu Mac, dar pentru majoritatea utilizatorilor nu contează cu adevărat.

Imaginați-vă că Apple a lansat iMessage pentru Android, care descarca? De ce utilizatorii de Android alt instant messenger? Pachete de autocolant acum disponibil aproape în toate rețelele sociale, astfel încât această funcție nu emite „Mesaje” printre colegi. Chiar dacă presupunem că acest lucru este unul dintre motivele pentru a comuta la dispozitivul Apple, de ce compania face astfel o aplicatie utila, disponibil pe o platformă competitivă? Pentru a atrage utilizatorii pentru sistemul lor de OPERARE? Dar de ce ar cumpara cineva un iPhone dacă aveți unul dintre cele mai bune aplicații pe care le puteți instala pe un dispozitiv Android?

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная