Google Pixel 2 XL va costa 849 dolari în varianta cu 64 GB stocare; sosește pe alb și negru

20 сент. 2017, 15:00
617

Cei de la droid-life.com ne-au prezentat variantele de culoare în care va sosi Google Pixel 2, iar acum tot prin intermediul lor descoperim și câteva randări pentru varianta phablet numită Pixel 2 XL.

Din start ni se dezvăluie că handset-ul va fi disponibil doar în două variante de culoare, cea complet neagră (Just Black) și cea panda dacă o putem numi astfel - fiind vorba despre o combinație de elemente alb și negru.

                                                     

Aflăm că și în cazul acestui telefon se vor oferi două variante de stocare. Modelul cu 64 GB memorie internă costă 849 dolari, în vreme ce pentru telefonul echipat cu 128 GB de stocare flash veți plăti 949 dolari. Așa cum aflam anterior, Google Pixel 2 XL este dezvoltat de către sud-coreenii de la LG și vom avea parte de un display 18:9 și de un panou frontal cu muchii foarte înguste în jurul ecranului.  

Se mai oferă la bord și procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 835, difuzoare stereo și probabil 4 sau 6 GB RAM. În spate avem o singură cameră foto, iar mai jos scanner-ul de amprente aflat într-o zonă ușor de accesat. Atât Pixel 2, cât și Pixel 2 XL se lansează oficial pe data de 4 octombrie când sunt așteptate și produse precum Google Home Mini și Google Pixelbook.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobilissimo-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная