HMD Global primește trademark-ul pentru denumirea Asha; curând am putea vedea telefoane noi din această serie

12 янв. 2018, 11:00
611

Cu mulți ani în urmă cei de la Nokia aveau în portofoliu și gama de telefoane accesibile Asha, modele ce se remarcau prin prețurile mici și dotările de nivel mid-range să spunem pentru acea vreme.

În prezent HMD Global a adus pe piață doar smartphone-uri cu nume relativ banale, dar în viitorul apropiat ne putem aștepta la o diversificare a acestor denumiri odată cu primirea trademark-ului pentru numele Asha.

Nu este clar cât de curând vor debuta telefoane Asha pe piață, dar denumirile compuse din cifre pe care HMD Global le practică acum pentru smartphone-urile din portofoliu sunt pe cale să fie epuizate în întregime. Avem deja Nokia 2, Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6, Nokia 7, Nokia 8, iar curând vom primi și lowend-ul Nokia 1, dar și flagship-ul Nokia 9.

Deja de la Nokia 10 în sus numele nu ar mai suna bine și este aproape sigur că finlandezii nu vor ajunge să scoată pe piață un Nokia 20 sau cine știe ce model denumit în acest stil. Urmărim cu atenție ce ne pregătește HMD Global pentru viitor.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobilissimo-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная