LG G6 mini va fi lansat cu numele LG Q6

03 июл. 2017, 15:00
655

Prin luna aprilie se discuta la un moment dat despre o potențială lansare a unei versiuni ”mini” pentru LG G6, dar între timp nu s-a mai auzit nimic.

Deși părea că LG nu va mai face nimic cu acest model, se pare că sud-coreenii vor aduce acest telefon pe piață, dar nu cu numele LG G6 mini, ci cu numele LG Q6, model care tocmai a primit certificare din partea FCC, anunță cunoscutul zvonac, Evan Blass (@evleaks), pe pagina sa de Twitter.

Potrivit acestuia, noul telefon va avea un ecran cu raport 18,5:9, asemănător cu cel de pe al ecranelor de pe Galaxy S8 și S8 Plus, de la Samsung. Evident, va avea design asemănător cu cele de la LG G6.

Telefonul va avea o cameră de principală de 13MP și doar 3 GB memorie RAM. Modelul LG G6 dispune de o cameră duală și de 4 GB memorie RAM, dar pentru că se presupune că LG Q6 trebuia să fie versiunea ”mini” a vârfului de gamă lansat în luna februarie, era de așteptat ca specificațiile să fie mici slabe.

Deocamdată, nu sunt date concrete legate de lansare și disponibilitate, așa că preferăm să vedem ce se va întâmpla în perioada următoare.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная