LG lansează X4+, un telefon cu o carcasă super-rezistentă

20 янв. 2018, 12:00
539

Sud-coreenii de la LG au anunțat oficial lansarea modelul LG X4+ un nou telefon cu dotări destul de modeste, părând a fi un model entry-level, dar care se laudă cu rezistența la șocuri mecanice, termice și umiditate ridicată.

Telefonul dispune de un display de 5,3 inci, cu rezoluție HD (1280×720 pixels), procesor Snapdragon 425, 2GB memorie RAM și 32GB spațiu de stocare intern, iar pentru cei care vor mai mult LG a pus la dispoziție și un slot pentru card microSD.

Camera principală are un senzor de 13MP, iar cea frontală de 5MP, dispune de senzor de amprentă, va fi livrat cu Android 7.0 Nougat și este alimentat de o baterie de 3,000mAh.

Dar LG X4+ iese în evidență prin certificarea MIL-STD 810G. MIL-STD vine de la la ”Military Standard”. Sunt diverse tipuri de certificare MIL-STD, dar 810G, ne spune că este rezistent la impact, la vibrații, la temperaturi ridicate, temperaturi extrem de scăzute, șocuri termice și umiditate ridicată.

Evident, LG încearcă să-i atragă pe cei care au un stil de viață mai ”agitat”, cărora le place mișcare, plimbările pe munte și așa mai departe. În medii care nu sunt tocmai prietenoase cu noile tehnologii. Cu toate acestea, telefonul pare destul de elegant pentru un telefon de tip ”rugged”. La prima vedere, nu arată ca fiind un telefon creat pentru medii ”ostile”.

Prețul pentru piața sud-coreeană este în sunt de 280 de dolari, dar deocamdată nu sunt vești că acesta va fi lansat și la nivel global.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная