Moto 360 Camera Mod este cel mai nou accesoriu

04 июл. 2017, 15:00
652

Cu toate că așteptam mai degrabă anunțul lui Moto Z2, nici vestea că un nou modul Motorola a debutat oficial nu sună deloc rău mai ales dacă luăm în calcul benficiile aduse de către acest accesoriu.

Într-un eveniment desfășurat de Motorola în Ghana au fost introduse pe piață modelele Moto Z, Moto C, dar și alte dispozitive și accesorii printre care se numără și acest Moto 360 Camera Mod pe care îl vedeți mai jos.

Modulul este compatibil cu seriile de terminale Moto Z și Moto Z2, urmând a fi atașat magnetic grație celor 16 pini din spatele handset-urilor Moto. Funcționalitatea oferită este aceea de a ne permite captură foto și video panoramică la 360 grade pe care ulterior o putem explora și folosind un headset VR. 

Vedem aici varianta pe alb, nefiind exclus ca mai multe culori să fie disponibile spre vânzare. Din păcate nu avem detalii despre preț și nici despre data la care modulul va fi oferit comercial. Printre alte module Motorola recent dezvăluite pe piață se numără Moto Gamepad, JBL SoundBoos 2, Moto Turbopower Pack și carcasele Moto Style Shell cu suport pentru tehnologia de încărcare wireless. 

Accessorii pentru telefoane in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobilissimo-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная