Nokia 8 va avea și o versiune cu 6 GB RAM și 128 GB de stocare flash; se lansează în octombrie

25 сент. 2017, 11:00
494

Dacă cei 4 GB RAM de pe Nokia 8 nu v-au făcut să luați terminalul în considerare pentru o eventuală achiziție, aflați că HMD Global pregătește o versiune mai bine echipată la acest capitol.

Finlandezii tocmai ce au confirmat faptul că un model cu 6 GB RAM și 128 GB de stocare flash va fi lansat oficial în octombrie la un preț de aproximativ 669 euro pe piața Germania unde va debuta în primă fază aparent.

Se ajunge astfel la un cost cu 90 euro mai mare decât varianta obișnuită cu 4 GB RAM + 64 GB stocare flash și ni se dezvăluie că doar o singură culoare va fi disponibilă pentru această actualizare și anume Polished Blue. Așa cum știți, flagship-ul de față aduce la bord și procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și o cameră duală cu optică ZEISS în spate care nu ar rupe gura târgului se pare.

Ne așteptăm ca telefonul să primească actualizarea la Android 8.0 Oreo până la finalul acestui an, o dovadă a faptului că se lucrează la update sosind chiar de curând din partea celor de la Nokia. Să vedem acum și când debutează comercial produsul, asta pentru că în momentul de față îl vedem listat doar la precomandă pe plan local.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobilissimo-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная