Noua culoare a Samsung Galaxy S7 Edge rivalizează cu nuanța selectă a iPhone 7

18 янв. 2017, 12:27
577

Au existat o mulțime de zvonuri cu privire la o nouă culoare pentru Samsung Galaxy S7 Edge, iar acum, acestea se confirmă.

Producătorul sud-coreean vrea să rivalizeze cu nuanța ”Jet Black” de la iPhone, astfel că introduce pe piață propria variantă selectă de culoare, ”Black Pearl”. Aceasta va fi oferită doar pe anumite piețe și doar pentru varianta de 128GB a smartphone-ului.

Primele zvonuri legate de o nouă culoare pentru Samsung Galaxy S7 Edge au apărut în noiembrie, când s-a estimat că telefonul va fi disponibil într-o nouă culoare, la timp pentru Crăciun. Recent, Samsung a afirmat că noua culoare ”radiază calitate și lux”.

”Black Pearl a fost creată pentru a fi modernă și impresionantă”, a arătat Samsung, cu privire la noua culoare. ”Noua culoare neagră îmbracă tot dispozitivul, inclusiv marginile, transformând și design-ul din sticlă”, mai arată compania. Rezultatul este ”o estetică all-black ce capturează esența culorii în cea mai pură forma a sa”.

Noul Samsung Galaxy S7 Edge Black Pearl urmează edițiilor speciale Blue Coral și Pink Gold, apărute pe piață în lunile trecute ale lui 2016. Acestea se adaugă paletei de culori din care fac parte White Pearl, Black Onyx, Gold Platinum și Silver Titanium. Conform producătorului, culorile din trecut au fost inspirate de nuanțe naturale, în timp ce Black Pearl a fost creat pentru a oferi ceva nou și diferit.

Noul design apare cu doar câteva luni înainte ca următorul flagship, Galaxy S8, să se lanseze. Acesta va fi mult mai diferit de linia instituită deja de telefoanele precedente.  Ecranul acestuia încearcă să ajungă cât mai aproape de perfecțiune. Noul flagship al sud-coreenilor ar putea să renunțe la jack-ul de căști, de 3,5mm, dar ar putea renunța și la butonul Home. În locul acestuia, un senzor de amprentă va fi integrat direct în ecran.

 Ecranul ar putea să fie totuși vedeta noului Galaxy S8. Pe lângă faptul că acesta va avea mai mulți pixeli, așa cum se zvonește deja, acesta va fi și mai mare, existând posibilitatea ca acesta să nu aibă margini.

Smartphone-uri Samsung in catalogul Price.md

Источник: playtech-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная