Publicat fotografii de la primul smartphone Samsung cu camera dubla

16 июл. 2017, 17:00
1284

A fost o vreme când dual-celulă este inclus doar în emblematice modele de telefoane. Dar, treptat, această situație s-a schimbat și acum din ce în ce mai găsit dual module în dispozitive low-cost, care este deosebit de popular în piața Chineză.

Unul dintre cele mai importante câteva producătorii de smartphone-uri care încă preferă să nu utilizeze astfel de sisteme rămâne Samsung. Este cunoscut faptul că noul său telefon emblematice Galaxy Note 8 va fi echipat cu camera dubla, cu toate acestea, Seul este pregătit să emită cel puțin două dispozitive echipate cu un astfel de aparat de fotografiat.

Vorbim despre smartphone-ul Samsung Galaxy C10. Informatori în mod repetat, a spus că acest gadget va fi primul smartphone gigantul Sud-coreean cu un sistem similar. Cea de-a doua va fi Galaxy J7 (2017), sau, mai degrabă, versiunea Chineză. Primul face din Galaxy C10 apărut online în luna mai, iar acum rețeaua primit poze reale ale aparatului.

După cum puteți vedea în imagini, module de camera principală Galaxy C10 au o orientare verticală. Pe partea dreaptă și un LED flash. Și foarte capacul din spate al dispozitivului primit un simplu strat, fără texturare. Antena de pe panoul din spate este format din trei benzi mici în părțile superioare și inferioare. Un scanner de amprente încorporat în butonul home al smartphone-ului.

Dacă zvonurile despre iminenta lansare a Galaxy C10 este confirmat, Samsung va debuta nu doar în această piață, și va organiza o extindere la scară largă, depășind mulți dintre concurenții săi în fața Oppo, Vivo și alți producători, care ia în considerare o camera dublă unul dintre avantajele produselor lor.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная