Samsung a confirmat data de lansare Galaxy S9

25 янв. 2018, 11:00
617

Samsung a trimis primele invitaţii pentru un eveniment din seria „Unpacked”, unde este aşteptată lansarea noului vârf de gamă, Galaxy S9.

Deşi nu vorbeşte în mod oficial despre noul dispozitiv, compania a oferit destule sugestii în imaginea inclusă în invitaţia de presă încât să nu lase loc de interpretări. Nu ştim cu certitudine care este configuraţia hardware, dar invitaţia vine cu mesajul „The Camera, Reimagined”, ceea ce sugerează că vom avem de-a face cu un smartphone optimizat pentru fotografie.

Evenimentul va avea loc pe data de 25 februarie, chiar în deschiderea expoziţiei MWC 2018, organizată la Barcelona.

Potrivit informaţiilor circulate până acum, Galaxy S9 dispune de un singur senzor optic pentru camera foto, lăsând sistemul dual-camera pentru modelul mai avansat  S9+. Potrivit unei presupuse liste de componente rezervată modelului Galaxy S9, camera foto principală are rezoluţie 12MP şi dispune de lentile cu deschidere variabilă F/1.5 - f/2.4. Galaxy S9 Plus dispune de senzori 2x 12MP şi lentile separate, având deschidere f/1.5 şi f/2.4.

Ambele modele ar putea suporta filmare slow-motion, cu până la 480 fps la rezoluţie 1080p. Cap de afiş pe lista specificaţiilor va fi şi o tehnologie de încărcare rapidă a acumulatorului care funcţionează în modul wireless.

Camera frontală a lui Galaxy S9 (probabil şi modelul S9 Plus) suportă rezoluţia 8MP, dispune de autofocus, iar în cazul lui Galaxy S9 integrează şi tehnologia pentru scanare a irisului. În schimb, modelul Galaxy S9 Plus va dispune de un senzor separat pentru această funcţie.

Cu încă o lună rămasă până la anunţul oficial de lansare Galaxy S9, sunt şanse mari să aflăm şi mai multe detalii despre configuraţia şi funcţiile pregătite, partenerii Samsung din China fiind recunoscuţi pentru lipsa de discreţie în preajma lansărilor importante de produse.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: go4it-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная