Samsung a lansat Galaxy J7 Pro și J7 Max

14 июн. 2017, 15:00
2049

Compania sud-coreeană a avut un eveniment important în India astăzi, iar multe voci spuneau că vor fi prezentate noi modele din gama Galaxy J ediția 2017. Ei bine, zvonurile au fost adevărate.

Samsung a prezentat telefoane din gama Galaxy J, dar nu modelele la care ne așteptam. Compania sud-coreeană a lansat Galaxy J7 Pro și J7 Max. Deși are trebui să aibă ca numitor comun modelul standard Galaxy J7, noile modele par destul de diferite între ele. Modelul Pro seamănă cu modelul standard, dar modelul Max arată destul de diferit.

Modelul Galaxy J7 Max dispune de un ecran de 5,7 inci, cu rezoluție Full HD, procesor octa-core MediaTek Helio P20, 4 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare intern.

Telefonul are camere de 13 MP și pe spate și pe față, dispune de senzor de amprentă, slot pentru card microSD, baterie 3.300 și rulează Android 7.0.

Motelul Galaxy J7 Pro are un ecran de 5,5 inci, cu rezoluție Full HD, același set de camere ca și fratele său, cu senzori de 13 MP și același sistem de operare, dar are procesoare mai bune, produse chiar de Samsung și anume, procesoare octa-core Exynos 7870.

Dispune, însă de mai puțin RAM, având doar 3 GB, dar mai mult spațiu de stocare, adică 64 GB. La fel ca și fratele său, are senzor de amprentă, dar are o baterie ceva mai mare de 3.600 mAh.

Referitor la informațiile comerciale, putem spune cp prețurile pentru J7 Max încep de la 280 de dolari, iar pentru modelul J7 Pro încep de la aproximativ 325 de dolari. Deocamdată, știm că telefoanele vor fi disponibile în India dar seria Galaxy J este populară și în alte țări, așa că este să le vedem lansate și în alte piețe.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная