Samsung a primit certificare pentru telefonul cu ecran pliabil

26 сент. 2017, 11:00
433

Se pare că acum, mai mult ca niciodată, suntem aproape de lansarea unui telefon cu ecran pliabil produs de Samsung, în condițiile în care Galaxy X a primit certificare din partea unei instituții importante din Coreea de Sud.

Zvonuri despre lansarea unui telefon cu ecran pliabil au apărut de mai bine de 4 ani, dar întotdeauna au existat probleme la nivelul tehnologie care acum pare să fie pusă la punct de Samsung.

Încă nu știm cum arată noul Galaxy X, dar acesta a primit certificare din partea Agenției Naționale de Cercetare Radio din Coreea de Sud, cel mai probabil Samsung obținând avizul modulele de comunicare GSM, 4G LTE.

Numărul cu care a fost înregistrat este SM-G888N0. La prima vedere nu spune nimic, dar același model a primit certificare și din partea WiFi Alliance și Bluetooth SIG, în vara acestui an, deci va putea fi lansat și la nivel global.

Această nouă veste vine să confirme speculațiile că Samsung ar putea lansa până la finele acestui an primul telefon cu ecran pliabil. Având deja certificări din partea WiFi Alliance și Bluetooth SIG de ceva vreme, iar acum a primit certificare și pe piața sud-coreeană există foarte mari șanse ca până la finele acestui an, măcar să fie prezentat, dacă nu va fi scos și la vânzare. În orice caz, acum suntem siguri că Samsung va lansa un telefon cu ecran pliabil, pentru că acest lucru a fost confirmat oficial de șeful diviziei de mobile a companiei, DJ Koh

Smartphone-uri Samsung in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная