Samsung amână lansarea Bixby Voice în limba engleză

06 июл. 2017, 13:00
497

Samsung a bătut multă monedă pe Bixby odată cu lansarea gamei Galaxy S8, noul lor asistent virtual. Bixby se descurcă în limba engleză prin text, dar încă nu departe de Siri sau Alexa pentru că poate răspunde prin voce decât în coreeană.

Samsung a promis inițial că va introduce în scurt timp versiunea în care poate răspunde în engleză, adică începând cu luna mai, dar se pare că lansarea acesteia nu va avea loc prea curând.

Potrivit unui purtător de cuvânt al celor de la Samsung, citat de presa sud-coreeană, încă există dificultăți pentru Bixby în a înțelege engleza, pentru că există multe probleme la nivel de colaborare între echipa din Coreea de Sud și grupul de ingineri din SUA care se ocupă de dezvoltarea Bixby Voice în limba engleză.

”Dezvoltarea Bixby în limba engleză este un proces care ne ia mai mult timp decât am anticipat inițial, în principal din cauza dificultăților în acumularea de noi informații în baza de date”, a declarat reprezentantul Samsung pentru Korea Herald.

Potrivit unor surse anonime citate de aceeași publicație, mulți dintre inginerii Samsung sunt în SUA și din cauza barierelor geografice și lingvistice  comunicarea cu echipa de management care se află în Coreea de Sud este mai dificilă

Dar se pare că Samsung are aceeași problemă și cu limba chineză, care ar fi trebuit introdusă și ea în luna iunie, lucru care nu s-a mai întâmplat.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная