Samsung Galaxy On Max, prezentat oficial

10 июл. 2017, 09:00
1102

Samsung a introdus un nou smartphone Galaxy On Max. Este destul de similară cu cea a anunțat în luna iunie, Galaxy J7 Max, dar are câteva diferențe notabile. De exemplu, ea are o fata cu care se confruntă flash, dar nu există nici un led inel de Strălucire în jurul 2.0 Smart camera.

Aparate închise într-o carcasă de metal și se bazează pe un sistem modern de 16 nanometri cip MediaTek Helio P20 și 4 GB de RAM. În prezența a două camere de 13 megapixeli, iar ceaprincipală are o deschidere de F/1.7, și față — F/1.9. Fata are propriul flash.

5.7-inch cu sticlă 2.5 D are o rezoluție de Full HD. Restul suport Samsung Pay Mini, prezența unui scanner de amprente, 32 GB de memorie flash, expandabila prin carduri microSD de până la 256 GB și o baterie de 3300 mAh.

Dispozitivul suportă două cartele SIM, 4G, VoLTE, Wi-Fi (802.11 b/g/n), Bluetooth 4.1, GPS. Powered smartphone care rulează Android 7.0 Nugat.

Samsung Galaxy On Max introdus în India, dar ea poate apărea în vânzare pe alte piețe. Unitatea este estimată la 260 de dolari în acest caz, ceva nu foarte tipic pentru Samsung în segmentul de preț inferior, prețul a fost foarte justificată. Smartphone-ul va intra in vanzare din data de 10 iulie.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная